Бебе

Мајка нинџа: Како да му побегнете на бебето кога конечно ќе заспие?

Секој родител го цени времето кога детето ќе заспие.

Секој родител знае колку е драгоцено времето кога бебето конечно ќе заспие. Но, како да се тргнете, а бебето да не се разбуди?

Една мајка и нејзиниот сопруг снимиле духовито видео во кое откриваат едно „нинџа движење“ и други методи кои ги користат кога не сакаат да ја разбудат нивната ќерка.

Видеото наиде на критики и поради положбата на спиење на бебето, но имајте на ум дека ова е само глума!

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close