Кафе муабет

Во петтата деценија од животот ја пронајде работата од соништата: Еден позив и промени се- има маж и две деца и заработува 1000 долари дневно!

На оваа згодна дама која зачекори во својата петта деценија и беше понудено да стане модел на една страница...

Ајнсли Девајн e мајка на две деца, која во петтата деценија ја пронашла работата од соништата.

фото инстаграм/ Ainslee Divine
фото инстаграм/ Ainslee Divine

Таа завршила колеџ, се омажила, родила две деца и работела во недвижнини во компанијата што ја отворила заедно со нејзиниот сопруг.

Иако имала многу убав живот и била сопственик на компанија која работи успешно, таа секогаш била убава и згодна и поради тоа честопати и се додворувале млади момчиња кои биле на возраст на нејзиниот син. Како што наведува, никогаш не придавала важност на тоа, но на 40-годишна возраст добила понуда, која не можела да ја одбие.

фото инстаграм/ Ainslee Divine
фото инстаграм/ Ainslee Divine

На оваа згодна дама која зачекори во својата петта деценија и беше понудено да стане модел на една страница.

Сето тоа веднаш и звучеше примамливо, па ги купи додатоците што и беа потребни: добар лаптоп и камера.

фото инстаграм/ Ainslee Divine
фото инстаграм/ Ainslee Divine

Нејзиниот сопруг и е најголема поддршка бидејќи смета дека таа треба да го покаже своето тело.

– Никогаш не ми падна на памет да се повлечам, од првото вклучување што го имав во 2016 година. Заработувам 1.000 долари на ден и можам да кажам дека тоа е мојата работа од соништата. Повеќе не одам во компанијата, само станувам од кревет и ја вклучувам камерата.

фото инстаграм/ Ainslee Divine
фото инстаграм/ Ainslee Divine
фото инстаграм/ Ainslee Divine

– Благодарение на мојот изглед, имам многу клиенти, но сепак мора да имате и челични нерви затоа што секогаш има некој што ќе се обиде да ве навреди велејќи дека сте премногу стари или треба да пронајдете вистинска работа – заклучи Девајн во едно интервју.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close