Кафе муабет

Ќе му бидам трета жена на Дарко Лазиќ и ќе му родам дете- пејачката шокираше со оваа изјава!

Тој е толку посебен, му треба жена како мене, и знам дека тој е исто така загреан, ќе можам да го освојам само ако бидам упорна и трпелива...

Пејачката, која со години пее на забави во Србија која не сакаше да и биде откриен идентитетот пред пошироката јавност, тврди дека постои посебна врска помеѓу неа и Дарко Лазиќ и дека е подготвена да роди неговото дете.

фото инстаграм
фото инстаграм
фото инстаграм
foto instagram

– Дарко и јас имаме хемија со години, секогаш кога ќе се сретневме знаевме да размениме нежни погледи, имаше силна хемија меѓу нас, но за жал, никогаш не ни беше дозволено да бидеме заедно – вели пејачката за „Скандал“ и додава:

фото инстаграм
фото инстаграм

– Кога и да се сретневме, или тој беше со Ана, потоа со Марина, не ми беше дозволено да го освојам, но сега короната престана, повторно работиме заедно и верувајте ми, сега нема да губам време – искрена е пејачка која не крие дека е луда по Дарко.

foto instagram
foto instagram
фото инстаграм
foto instagram

– Тој е толку посебен, му треба жена како мене, и знам дека тој е исто така загреан, ќе можам да го освојам само ако бидам упорна и трпелива. Што не е во ред, тој може да се ожени за мене, јас ќе му бидам трета жена, а вие ја знаете изреката, трета среќа! И ќе родам дете, а Марина нека гледа само. Знам детали за нив, таа клинка не може да наредува и командува на Дарко. Сите негови жени се замислуваа дека се диви, а потоа  Дарко кој е толку успешен и способен ги наведува да прават што и како тој ќе каже, а без него тие не се никој и ништо! Па, драги мои, не можете да го направите тоа! На Дарко му е потребна мудра и мирна жена, а тоа сум јас. Кога ќе го освојам Дарко, Марина ќе се покае, но ќе биде доцна, тогаш ќе седи сама и ќе плаче бидејќи ќе разбере каков човек изгуби! Но, тогаш Дарко ќе биде само мој и крај – заклучува пејачката за горенаведениот медиум.

фото инстаграм
фото инстаграм
фото инстаграм

За потсетување Марина и Дарко кои го имаат синот Алексеј, неодамна потврдија дека ја раскинале веридбата и дека повеќе не се заедно.

foto instagram
foto instagram

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close