Кафе муабет

Ќерката на Жељко Јоксимовиќ го промени личниот опис- погледнете како сега изгледа Мина, нема да ја препознаете

Убавината ја наследи од родителите...

Мина како и секоја млада девојка исклучително е активна на Инстаграм и веќе собра завидна бројка на следбеници кои секојдневно имаат можност да ѕирнат во деталите од нејзиниот приватен живот.

Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ

Јавноста добро ја познава Мина Јоксимовиќ, ќерката на миленикот на женската публика Жељко Јоксимовиќ.

Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ

Имено пејачот ја доби Мина од првиот брак а е особено горд на неа и за тоа зборуваат и бројните заеднички фотографии.

фото инстаграм/Мина Јоксимовиќ

Мина тргна по стапките на својот татко и веќе ги постигна некои од првите успеси во својата музичка кариера. Покрај талентот за пеење, Мина може да се пофали и со атрактивен изглед.

фото инстаграм/Мина Јоксимовиќ

Мина е исклучително активна на Инстаграм и веќе собра завидна бројка на следбеници кои секојдневно имаат можност да ѕирнат во деталите од нејзиниот приватен живот.

Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ

Многумина коментираат дека таа е копија на својата мајка Весна, но не може да се каже дека не повлекла гени и од тато Жељко.

Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ

Некои од покоментираните теми се токму нејзиниот моден стил, негата на лицето и телото, косата и шминката, како и нејзините корекции кои е очигледно дека ги има.

Фото Инстаграм/Мина Јоксимовиќ

Таа со најновата фотографија особено го привлече вниманието на следбениците.

На фотографијата може да се забележи убавото негувано лице на Мина а таа откри и како и каде се грижи за себе.

Фото Инстаграм/Мина Јоксимовиќ

Она што може да кажеме е дека доста добро се грижи за својот изглед.

Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ

Многумина забележаа и дека Мина во последните неколку години многу работеше на својот физички изглед, а очигледно тоа го прави и денес, не оставајќи ништо на случајноста.

фото инстаграм/ Мина Јоксимовиќ

Имено, кога ќе се спореди изгледот на Мина Јоксимовиќ од нејзините помлади денови со денешниот, разликата е очигледна.

Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ

Покрај промените кои се неизбежни во адолесцентниот период, се чини дека ќерката на Јоксимовиќ имала и неколку естетски корекции на кои денес не можат да одолеат припадничките на понежниот пол.

Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ
Фото Инстаграм/Мина Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ
Фото Инстаграм/Мина Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close