Брак

Љубовницата на сопругот ми испрати фотографии направени додека имаат ceкс- кога го видов ова се згрозив!

„Речиси повратив кога ги видов овие одвратни фотографии кои очигледно беа направени во нејзината спална соба“, изјавува жената.

Една Англичанка реши да си ја отвори душата и јавно проговори за неверството на својот сопруг.

Foto: Shutterstock

Имено таа откри дека на најлош можен начин го фатила нејзиниот сопруг како ја изневерува, со тоа што неговата љубовница и испраќала екцплицитни слики!

„Јас имам 31, а мојот сопруг 35 години. Имаме две ќерки. Мојот свет се сруши кога дознав пред половина година дека мојот сопруг има љубовница веќе една година “, ја започнува таа својата приказна.

Foto: mediablitzimages (uk) Limited / Alamy / Profimedia

Веројатно никогаш не би дознала за измамата, ако неговата љубовница лута затоа што тој раскина со неа, не ми ги испрати сликите од нивниот секс.

„Речиси повратив кога ги видов овие одвратни фотографии кои очигледно беа направени во нејзината спална соба“, изјавува жената.

Foto: michele piacquadio / Alamy / Alamy / Profimedia

„Но, не беше тоа најлошото, мојот живот беше одвратен кога видов дека неговата љубовница е дебела, грда и многу постара од мене“, вели Британката и продолжува:

„Кога се соочив со сопругот, тој рече дека двајцата имале секс само еднаш, но кога на сликите му покажав различни датуми, тој ја смени приказната и рече дека имале афера една година, но тоа сега е готово . ”

„Бев лута како рис што ме изневеруваше, но не ми се верува дека имал афера со некој толку одвратен. Многу се грижам за својот изглед и мислам дека сум во добра форма. „Откога дознав за прељубата, не дозволив сопругот да ме допира, а камоли нешто друго“, изјавува Англичанката.

„Да бидам искрена, по раѓањето на мојата помала ќерка, изгубив интерес за секс, додека тој секогаш имаше висок сексуален нагон. Тој дури ме праша дали сум за „отворен брак“, но јас одбив затоа што тоа воопшто не ме привлекува “, објаснува жената.

„Ми рече дека му недостасува секс, но како да се преправам дека сакам. Како да продолжам понатаму? „Не сакам да го изгубам семејството“, заклучи Британката.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close