Кафе муабет

Ја споредуваа со Брена, беше на врвот на кариерата, но cкaндaлите ја yништиja – еве како изгледа денес!

По големиот бум што го направи, во 1990-тите, таа се повлече од јавниот живот поради cкaндали и анонимни зaкaни, а раскажа и колку и бил тежок тој период.

Гордана Адамов, попозната како Лепа Лана, доживеа голем успех на музичката сцена во осумдесетите, а многумина ја сметаа за конкуренција на Лепа Брена.

Фото Фејсбук/Гордана Адамов
Фото Фејсбук/Гордана Адамов
Фото Фејсбук/Гордана Адамов
Фото Фејсбук/Гордана Адамов

Иако многумина се уште ја поврзуваат со балканската ѕвезда, таа вели дека тоа воопшто не и пречи.

– Ќе не поврзуваат до крајот на животот затоа што Захар не создаде и ние не можеме да избегаме од тоа. Кога бев помлада, споредбата ми пречеше затоа што секој од нас е личност за себе и ако треба да копирам некого во било кој период од животот, тогаш не сум своја. Порано ми пречеше, но помина долго време и сега гледам поинаку – изјави Лана во една прилика за Гранд.

Фото Фејсбук/Гордана Адамов
Фото Фејсбук/Гордана Адамов
Фото Фејсбук/Гордана Адамов

По големиот бум што го направи, во 1990-тите, таа се повлече од јавниот живот поради медиумски ли-нч и анонимни зaкaни, а раскажа и колку и бил тежок тој период.

– Се пишуваше во медиумите, ме поврзуваа со браќата Вујовиќ, пишуваа дека се разведувам, дека побегнав со детето, а 46 години сум во среќен брак… Морав да земам лекови за да се смирам. Стресно го доживеав, но сега е минато – беше искрена пејачка и додаде дека ако тие наслови биле точни, некогаш е излезеле на виделина во форма на слики или нешто слично.

Фото Фејсбук/Гордана Адамов
Фото Фејсбук/Гордана Адамов
Фото Фејсбук/Гордана Адамов

Денеска вели дека го нашла својот мир бидејќи поминал периодот кој не и оставил убави сеќавања но нејзиниот сопруг бил храбар и тие продолжија понатаму. Таа има намера наскоро да сними нови песни – емотивни и весели бидејќи тоа сега му недостасува на светот, пренесува „Пулс онлајн“.

Фото Фејсбук/Гордана Адамов
Фото Фејсбук/Гордана Адамов
Фото Фејсбук/Гордана Адамов

Еве како таа изгледа денес:

Фото Фејсбук/Гордана Адамов
Фото Фејсбук/Гордана Адамов
Фото Фејсбук/Гордана Адамов

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close