Кафе муабет

Ѓорѓе Давид за семејството: Кога ме нема 3 дена, ќерка ми го прави тоа што најмногу ме боли!

Искрено за татковството...

Рокерот Ѓорѓе Давид моментално е посветен на кандидатите во музичкиот натпревар и како што вели знае кога е време за шега, а кога за работа и труд.

Фото: Инстаграм/ Ѓорѓе Давид

За себе рокерот вели дека се труди да ги исполни сите обврски, бидејќи е професионалец, а освен во Гранд, е ангажиран и во бендот. Поради тоа, сепак, најмногу страда семејството а тоа и самиот музичар го откри за Гранд онлајн.

Фото: Инстаграм/ Ѓорѓе Давид

„Се трудам максимално да ги исполнам сите обврски од сите страни, а кога се работи за бендот и шоу-програмата и театарот и секако семејството, но, реално, најмногу трпи семејството. Кога ќе се вработам, навлегувам или сто посто или не започнувам да работам, таков сум, велат дека е поврзано со хороскопскиот знак, ама мислам дека се работи за воспитување од страна на мајката кога се работи за нас мажите, а таа беше сериозен војник во нејзината работа и секогаш ми велеше: „Ако не си подготвен да ги поднесеш сите правила на циркусот во кој сакаш да влезеш, не ни влегувај “, рече Ѓорѓе, кој ја има ќерката Сташа на која и го дава целото слободно време, и вели дека од него наследила многу. Карактерот дефинитивно е на него па знае да го удри таму каде што најмногу го боли.

Фото: Инстаграм/ Ѓорѓе Давид

„Ќерка ми е една стока помазана, потполно е на моја страна. Кога ме нема два-три дена, ме игнорира, што најмногу ме боли на светот, а всушност ме гледа од својот агол, под око кога мисли дека не гледам. А потоа кога ќе кажам „Добро, сакаме ли да се бакнеме?“ Доаѓа кај мене. Ова е најлошата можна казна што можам да ја добијам, игнорирањето, откри Ѓорѓе Давид, кој смета дека неговата ќерка е сè уште премала за социјалните мрежи.

ФОТО: Ѓорѓе Давид / Инстаграм

Има само седум години, па нема шанси да има профил на Инстаграм или Тик-Ток, тие млади мозоци се сунѓери и мислам дека е грешка да им се дозволи на децата да го прават тоа пред да наполнат четиринаесет години, затоа што мислам тоа е сериозна опасност, дете полуголо оди по улица, тоа е за провокација на лудаци, кои ги има многу“, го објасни својот став по тоа прашање.

ФОТО: Ѓорѓе Давид / Инстаграм

Има некои работи каде што сум премногу строг и Ана веќе влегува, бидејќи таа е единствената што може да ме омекне, и почнуваат сериозни критики кон мене како татко“, изјави рокерот.

ФОТО: Ѓорѓе Давид / Инстаграм
Фото: Инстаграм/ Ѓорѓе Давид
Фото: Инстаграм/ Ѓорѓе Давид

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close