MAMA

Тешко е да се држи чекор со него, но вреди да се обидете: Проверете како е да се биде во близина на ОВЕНОТ

Поради неговите амбиции и интереси, тешко е да се држи чекор со Овен

Не бидете изненадени ако, по неколку часови разговор со него, забележите дека сте слушале со интерес за нешто што навистина не ве интересира. Поради неговите амбиции и интереси, тешко е да се држи чекор со Овен, но вреди да се проба. Ви ја претставуваме љубовната врска помеѓу Овен и секој знак на хороскопот

Овен и Овен

Во оваа врска, еден од партнерите е секогаш во супериорна позиција. Ова може да биде хармонична заедница ако областите на доминација се поделени на време. Ако материјалната состојба е исто така задоволителна, тогаш тоа е врска која е обележана со лојалност и возбуда.

Овен и Бик

Врска која ветува и има надеж за успех е однос на овие два знака. Иако тие се две тврдоглави и силни личности, тие можат да создадат силна врска, во која сигурно се случуваат искри и кавги. Бик, кој сака материјална сигурност, но и сочувано достоинство, честопати се судира со Овен, кој никогаш нема да прости пораз, и ќе се радува ако излезе победнички.

Овен и Близнаци

Потребата за материјална безбедност ги карактеризира двата знака, за да можат да се создадат хармонични односи. Ако вие и вашиот партнер сте во оваа комбинација, и сакате таа да биде успешна врска, обидете се да не жалите многу, затоа што и двајцата сте склони кон чести упади, па дури и на кавги.

Овен и Рак

Многу тешка комбинација, затоа што Овенот е тој што може целосно да го омаловажи и девалвира Ракот и да ја преземе својата доминација. Ова е врска во која има многу причини за недоследност, дури и во самите ликови.

Овен и Лав

Ако е можно да се потисне желбата на двата знака за доминација и да се создаде еднаквост меѓу партнерите во случај жената да е Лав, овој однос може да биде добар. Ако мажот е Лав, тогаш овој вид на врска е скоро невозможен.

Овен и Девица

Овенот може да се изнервира од прекумерното внимание на Девица, кој сака да им придава важност на малите нешта и кој е многу реален. Ако жената е родена во знакот на Овен, врската е можна само ако има заеднички интереси.

Овен и Вага

Ако сакате кратка и страствена врска, оваа врска ви го ветува тоа. Вага сака да биде секогаш со партнерот, Овен ја сака својата слобода и независност и не може да издржи долго време.

Овен и Шкорпија

Однос полн со жестокост, страст. Овенот кој знае да простува, но не заборава измами, Шкорпија чека да се одмазди за сите понижувања и критики. И двајцата партнери имаат заедничка цел – практичен или материјален интерес. Разновидноста е она што може да го направи овој однос ефективен, како и пријателството што партнерите можат да го градат.

Овен и Стрелец

Врска во која се искажува разбирање и меѓусебно почитување, во кое партнерите си помагаат едни на други (доколку немаат преголема потреба за поседување), е комбинација што ја даваат овие два знака.

Овен и Јарец

Ако во оваа врска жената е Овенот, може да биде одбиена со пресметката на Јарецот кој прави сè за престиж во општеството. Јарецот може да биде изнервиран од потребата на Овен да има нешто ново секогаш во близина, вечното истражување што Овен го сака и му треба. Два различни темпераменти на секој начин, па затоа е многу тешко да се одржи таков однос.

Овен и Водолија

Што измислува Водолија – Овен реализира. Однос полн со нови идеи и реализирани проекти, но со многу несогласувања, без мир и релаксација. Една турбулентна и жива комбинација во која обајцата партнери сакаат да ја сочуваат својата слобода. Ваквите односи веројатно ќе живеат подолго од сите средби на Овен со кој било друг знак.

Овен и Риби

Противниците привлекуваат – тоа е поврзаноста на Овенот со Риби. За Овен, Риби е сонувач, премногу бавен, променлив и неверен и никогаш не можам да ги разберам. Ваквите односи можат да траат долго, но Овен никогаш нема да биде оној што треба да биде виновен за распадот.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close