Кафе муабет

ТАИНСТВЕНАТА ЖЕНА КОЈА СИТЕ ЈА ОБОЖАВААТ: Луѓето родени во овој знак се верни и лојални пријатели со шесто сетило!

Шкорпиите се лојални пријатели и секогаш спремни да помогнат

Шкорпија е знак на вода која не се прилагодува на другите, но кога го имате во близина, знаете дека имате пријател засекогаш.

 

 

Таа е најмистериозниот знак во зодијакот. Жената родена во овој знак може да биде најдобрата пријателка на светот или најлошиот непријател. Тоа е така затоа што тие сакаат лојалност, доколку почувствуваат дека сте ги предале, веднаш ќе добиете непријател.

 

foto zenski magazin

 

Тие имаат шесто сетило. Тие секогаш имаат чувство кога нешто не е во ред. Тие точно знаат кога некој не е добар за нив, и кога се. Неискрено оценуваат како некој ги гледа, што вели за нив, без оглед дали ги сака или не. Понекогаш тие исто така имаат интензивни соништа. Тие се перцептивни и треба да ја следат нивната интуиција.

 

Ако и докажеш дека си благодарен пријател, таа ќе биде верна пријателка. Тајната која ќе и ја доверите на Шкорпија, ќе биде чувана како највредното богатство.

Своите пријатели Шкорпијата ги бира внимателно, а кога ќе ја добиете нејзината доверба, имате пријател кој засекогаш ќе биде покрај вас.

Во речникот на најдобриот пријател роден во овој знак не постои фраза „Не можам“.  Шкорпијата цврсто верува дека речиси сè е можно доколку се прави со целото срце и ум.

 

На сите ни е потребен барем еден пријател кој има добра интуција од која можеме да научиме нешто. Шкорпиите се баш такви – интуитивно го раздвојуваат доброто од лошото и тоа го прават многу често, дури и при првата средба со луѓето. Интуицијата и проникливоста се нивна најсилна страна.

Бидејќи ретко покажува чувства, тешко е да се знае што мисли или чувствува. Никогаш нема да заборави кога некој бил љубезен со неа и ќе се оддолжи повеќекратно. Таа е многу внимателна, заштитничка кон пријателите и секогаш подготвена да помогне.

Тие се посветени.Тие се посветени на својата работа и лесно прават сè што имаат. Тие имаат свои цели и кога замислуваат нешто, тоа го постигнуваат. Тие секогаш одат до крајните граници на своите способности, така што ќе останат доцна на работа, само за да бидат сигурни дека сè е како што треба. Тие не се перфекционисти, но нивната амбиција е силна, така што ги мотивира да работат понапорно.

Тие се страсни. Шкорпиите се страствени во љубовта. Тие секогаш се трудат да направат сè совршено, да покажат колку се грижат за некого, а она што важи за нив е дека тие „ќе си го дадат животот за некого“. Сè што сте замислиле во креветот на Шкорпија, ќе може да се оствари. Тие даваат „сè“, но очекуваат и „сè“, па дури и повеќе од тоа.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close