Дом и семејство

Таа е дефинитивно најслатката трудница! Бојана Баровиќ го покажа големиот стомак, открива дека овој пат и е МНОГУ ТЕШКО (ФОТО)

Има многу мачнини...

Бременоста на Бојана Баровиќ станува се позабележителна како што напредува па сега јасно се гледа нејзиниот труднички стомак.

Фото Инстаграм/Бојана Баровиќ

Познатата манекенка и нејзиниот сопруг Никола Роквиќ со нетрпение го очекуваат своето трето дете, кое, како што неодамна открија, ќе биде девојче.

фото инстаграм/Бојана Баровиќ

Колку и да се радуваат сите поради нејзиното доаѓање, оваа бременост на Бојана Баровиќ испадна поразлична од претходните.

фото инстаграм/Бојана Баровиќ

– Некои од вас забележаа дека во изминатиот месец или повеќе не сум била најактивниот член на оваа заедница, а причина за тоа беше убавината на првото тромесечје – мачнините. Овој пат ме дочека неподготвена бидејќи се гордеев со себе, со оглед на тоа дека првите две бремености беа многу подобри во овој поглед – напишала на почетокот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic)

– Но, ова ви го пишувам од друга причина, а тоа е моја опсервација и начинот на кој се справив со тоа. На самиот почеток западнав во фаза на препуштање и буквално не можев ниту една обврска (освен децата) да ја извршувам како што треба. Тоа траеше кратко, бидејќи сфатив дека тоа е и еден вид борба и моментална ситуација во која не смееме така лесно да се предадеме – додаде таа.

фото инстаграм/Бојана Баровиќ

– И иако мојата мачнина не престана од тоа сознание, нивниот континуитет престана и мојата глава повеќе не се занимаваше само со тоа! Барем за кратко успеав да излезам од таа состојба и да правам други работи и некако да научам да функционирам и да се снаоѓам со оваа, за среќа краткотрајна состојба… Знам дека има многу од вас кои сте во оваа иста прекрасна состојба, со понекогаш не толку прекрасно секојдневие и баш ви пишувам со надеж дека барем понекогаш ќе си помогнам – заклучи Бојана.

фото инстаграм/Бојана Баровиќ

Заклучокот на оние кои го следат профилот на Бојана е дека манекенката нетрпеливо го чека доаѓањето на третиот член од семејството, во кое секако и се придружува и Никола.

фото инстаграм/Бојана Баровиќ

Од моментот кога дознал дека ќе стане татко по трет пат, музичарот е многу грижлив кон сопругата, и удоволува во се, се труди да се грижи за нејзиното домот и децата Леона и Симеон, кои ги подготвува да сфатат дека наскоро ќе треба да ја делат собата со друг брат или сестра.

фото инстаграм/Бојана Баровиќ

Бонус Галерија:

Ѕирнете во луксузниот дом во кој ужива семејството Роквиќ.

фото инстаграм/Бојана Баровиќ
фото инстаграм/Бојана Баровиќ
фото инстаграм/Бојана Баровиќ
фото инстаграм/Бојана Баровиќ
фото инстаграм/Бојана Баровиќ
фото инстаграм/Бојана Баровиќ
фото инстаграм/Бојана Роквиќ
Фото Инстаграм/Бојана Баровиќ
Фото Инстаграм/Бојана Баровиќ
фото инстаграм/Бојана Роквиќ
фото инстаграм/Никола Роквиќ
фото инстаграм/Никола Роквиќ
фото инстаграм/Бојана Роквиќ

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close