MAMA

Среќен роденден, Лавови! Имате причина да славите, до крајот на оваа година ќе имате многу промени!

Конечно ќе можете да ги реализирате плановите од порано.

Додека можеби не изгледа дека е успешна, ќе бидете задоволни со оваа година и резултатите. Единствениот проблем може да биде што не е година за забава и патување, туку за работа. Конечно ќе можете да ги реализирате плановите од порано.

БИЗНИС

Сега ќе мора да се дадете повеќе во врска со работата. Ќе биде значително полесна година со помалку проблеми. Луѓето кои се постари и поискусни од вас во бизнисот можат да бидат корисни, но од средината на септември. Може да се постигне добра соработка со луѓе кои не се од вашето место.

Треба да ги промените навиките, да станете поодговорни и да започнете да размислувате подолгорочно. Јупитер ќе ви помогне и оваа година, така ќе можете да го развивате бизнисот. Не претерувајте. Важно е да не доцните со своите обврски.

Не е лош период за промена на работното место, но и за враќање на работа од порано. Можете да направите нова работа со луѓе што ги познавате долго време, таа опција е исто така одлична. Рутината ќе биде многу важна во текот на годината, па затоа би било добро секогаш да имате работен план. Бидете строги со себе и почитувајте ги надлежните и нема да имате никакви проблеми. Од ноември, подобар период е можен за оние кои соработуваат со странски држави. Полошите периоди се во втората половина на октомври, цел февруари, првата половина на јуни следната година. Потоа, нема добри периоди за промени, потпишување на некои договори, воведување иновации во бизнисот

Од декември оваа година до крајот на следната година име одлични аспекти за љубов. Ново познаник е исто така можно преку пријатели или Интернет. Не го запоставувајте љубовниот живот за работа. Ако сте зафатени, работете малку повеќе на односот со партнерот, важно е нешто да се случи цело време. Ќе бидете поенергични во втората половина од годината, но треба да одржувате стабилност, за да можете да размислите за иднината од ноември и да бидете во можност да се стабилизирате. Вистинскиот тест за зафатените луѓе следува од средината на декември и целата следната година. Не задушувајте ја саканата личност, но обидете се да го олесните едни со други.

ЗДРАВЈЕ

До крајот на оваа година, тоа е доста динамична година и не ви е тешко да вежбате. Нема да има многу добри аспекти во јануари и февруари, но од март ситуацијата ќе биде многу подобра, па ќе се вратите во вашата рутина. Можен проблем со грбот до крајот на годината. Од следната година, може да има проблем со циркулацијата.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close