Кафе муабет

„Синот и снаата не разговараат со нас и не сакаат да не посетуваат“: Оваа мајка се изненадила од одговорот- вакво нешто не очекувала од својот син!

Оваа мајка со нетрпение чека да го слушне својот син...

Познатиот парапсихологот Мевлудин Дуванчиќ кој важи за Балкански Ностродамус, добил писмо од една мајка, која се пожалила дека нејзиниот син и снаата не разговараат со нив, и сето тоа се случило ненадејно.

Таа во писмото објаснува дека пред една година сè било во најдобар ред, но тие одеднаш престанале секаква комуникација со нив.

Почитуван Мевлудин,

Ви испраќам фотографии од мојот син и невестата. Двајцата се вработени и имаат две деца. До пред една година сè беше во ред, нашиот однос со нив беше добар. Но, тие почнаа да се оттргнуваат и не сакаат повеќе да зборуваат со нас, дури не ни одговараат на телефон и не сме ги виделе речиси цела година, го започнува своето писмо оваа загрижена мајка.

Станаа чудни, па се плашиме да не е болест или нешто друго. Ние би сакале ситуацијата да се подобри и да се врати во првобитната состојба. Затоа, бараме ваша помош и совет.

Одговорот на овој парапсихологот ја изненади мајката, и била во неверување дека синот кој го родила и израснала може да направи вакво нешто…

-Почитувана госпоѓо, тука гледам многу мистерии и комплицирани настани. Вашиот син беше внимателен,  многу дружељубив и отворен. Беше добро со оваа жена некое време, но потоа се комплицираше. Никогаш не ве доживеала на било која основа, како нејзино семејство, но и вашиот син стана како неа, тој сè помалку комуницира со вас, врз него влијаат нејзините манипулации.

Сепак, тие започнаа многу убави работи во нивните животи, само што ништо не е реализирано во целост. Гледам дека имаат брачни и финансиски проблеми, имаат се помалку време, повеќе се нервозни од порано, и затоа се помалку комуницираат со вас. И тој игра на начин на кој таа игра. Гледам дека ги чека криза, но тој ќе ве повика да разговарате. Тогаш тој ќе ви ја каже целата вистина.

Сепак, нема оправдување да не контактира со вас сега. Но, сето тоа ќе се подобри со текот на времето и тогаш ќе продолжите да комуницирате повремено.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close