Кафе муабет

Се сеќавате ли на малиот Кан од серијата „1001 ноќ“: Се повлече од актерството а еве како изгледа денес

Тој ги освои срцата на гледачите...

Илјада и една ноќ е турска телевизиска серија која се емитуваше од 2006 до 2009 година и стана голем хит во Македонија.

ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм

Серијата се снимаше во Истанбул, Турција а главните улоги ги толкуваа Халит Ергенч, Бергузар Корел, Тарду Флордун и Џејда Дувенчи.

ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм

Малиот Ефе Цинар кој ја толкуваше улогата на Кан стана телевизиска ѕвезда откако ја играше улогата на синот на Шехерзад, кој боледува од леукемија. По смр.тта на нејзиниот сопруг, Шехерзад се вработува во градежна компанија, каде што го запознава Онур.

ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм

Откако дознал дека треба да собере поголема сума пари за лекот за синот, се согласува на се само за да го спаси синот на Шехерезад.

ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм

Онур Аксал е успешен стопанственик. Тој имал лошо искуство со жените и затоа ги мрази. Откако ја запознава Шехерезад тој смета дека таа е поинаква. Благодарение на големата посветеност на работата од страна на Шехерезад, таа освојува престижна награда во архитектурата. Од друга страна, и Керем е вљубен во Шехерезад.

ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм

Керем претставува најдобар пријател на Онур. Нивните заеднички интереси кон Шехерезад ќе доведат до големи кавги меѓу нив. Поради итната ситуација на нејзиниот син, Шехерезад е приморана што е можно поскоро да најде пари за операцијата. Само нејзиниот шеф, Онур, прифаќа да и позајми пари, но цената е една ноќ со него.

ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм

Ефе денес има 21 година. Тој ги освои срцата на бројните гледачи, се повлече од актерството и го чува својот живот подалеку од очите на јавноста.

фото Фејсбук/Ефе Чинар
фото Фејсбук/Ефе Чинар

 

Иако му предвидуваа голема кариера сепак тој не се пронајде во оваа професија.

фото Фејсбук/Ефе Чинар
фото Фејсбук/Ефе Чинар

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close