Uncategorized

По стапките на мајка и: Ника Тошиќ поставува модни трендови- нема да верувате колку потсетува на Карлеуша

Помалата ќерка го следи трендот...

Помалата ќерка на Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ се повеќе наликува на својата мајка. Имено малата наследничка до пред извесно време беше во сенка поради нејзината сестра Атина Тошиќ, но сега Ника се повеќе е интересна за медиумите.

Фото Инстаграм/Ника Тошиќ

Исто како и нејзината мајка, која ја копираат многу локални и светски ѕвезди, Ника Тошиќ стана трендсетерка. Фризурата на Ника Тошиќ, која спектакуларно ја заврши минатата година, оваа пролет стана водечки тренд.

Фото Инстаграм/Ника Тошиќ

Имено, кога Ника Тошиќ ја обои косата во сино кон крајот на зимата, немавме поим дека оваа пролет ќе биде водечки тренд.Затоа некои од познатите пејачки подоцна ја ископираа фризурата на Ника.

фото инстаграм/Ника Тошиќ

Дека мама Јелена е идол на Ника покажува и фактот што таа постојано ја копира.

Фото Инстаграм/Ника Тошиќ

Така неодамна Ника беше фотографирана во базенот како сирена, а освен што доби бројни комплименти, воодушеви и со сличноста со нејзината мајка Јелена…

Фото Инстаграм/Ника Тошиќ

Ника Тошиќ до сега важеше за наследничка и копија на нејзиниот татко, сепак, по нејзината последна фотографија, мислењата беа поделени, бидејќи нејзината мајка има идентична фотографија од базенот, па гордо ја коментираше фотографијата на Ника, среќна што нејзината помлада ќерката е мајкино девојче.

Фото Инстаграм/Ника Тошиќ
Фото Инстаграм/Ника Тошиќ

Ќерките на Јелена Карлеуша се на добар пат за неколку години да ја стигнат нивната мајка на социјалните мрежи.

фото инстаграм/Јелена Карлеуша
фото Инстаграм/Јелена Карлеуша
Фото Инстаграм/Ника Тошиќ

Поголемата од нив, Атинa која работи како фотомодел, веќе има снимено неколку модни реклами.
Многумина коментираат дека несомнено потсетува на својата позната мама и веќе е идол на многу девојчиња на нејзини години.

Фото Инстаграм/Јелена Карлеуша
Фото Инстаграм/Ника Тошиќ
Фото Инстаграм/Ника Тошиќ
фото инстаграм/Јелена Карлеуша
фото инстаграм/ Јелена Карлеуша
фото инстаграм/ Јелена Карлеуша
фото инстаграм/ Јелена Карлеуша
фото инстаграм/ Јелена Карлеуша

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close