Кафе муабет

Познатиот холивудски пар ја згрози јавноста: Децата ги бањаме само кога се многу валкани!

Ештон и Мила имаат две деца, ќерката Вајат (6) и четиригодишниот син Димитри ...

Познатиот холивудски пар Мила Кунис и Ештон Качер ја згрозија јавноста и предизвикаа бура од негативни коментари откако изјавија дека децата ги бањаат само кога се видливо валкани.

Фото Инстаграм/Мила Кунис
Фото Инстаграм/Мила Кунис

„Одвратно“, „Не можам да верувам како размислуваат младите“, „Не би сакал ниту да ги допрам по она што го кажаа“, „Добро е да ако имаат вода, тие можеби мислат дека нема потреба ниту од тоа“, се некои од коментарите.

Фото Инстаграм/Мила Кунис
Фото Инстаграм/Мила Кунис
Фото Инстаграм/Мила Кунис

„Одвратно“, „Не можам да верувам како размислуваат младите“, „Не би сакал да ги допрам со она што го кажуваа“, „Добро е да имате вода, можеби ќе помислат дека нема потреба од ништо од тоа “, се некои од коментарите.

Фото Инстаграм/Мила Кунис
Фото Инстаграм/Мила Кунис
Фото Инстаграм/Мила Кунис

Ештон и Мила имаат две деца, ќерката Вајат (6) и синот Димитри (4) и воедно контроверзната изјава поради која многумина ги нападнаа гласеше дека ретко ги капат децата, а кога ги капат избегнуваат сапун или слично, за да не им се исуши кожата.

Фото Инстаграм/Мила Кунис
Фото Инстаграм/Мила Кунис
Фото Инстаграм/Мила Кунис

– Ако видите дека се валкани, избањајте ги, ако не нема потреба од тоа – рече Ештон.

„Кога растев, немавме топла вода, така што не се туширав многу“, истакна актерката.

Фото Инстаграм/Мила Кунис
Фото Инстаграм/Мила Кунис

Тие рекоа дека таковиот пристап кон туширање не се однесува само на нивните деца, туку и на самите нив. Ештон изјави дека секој ден ги мие само „пазувите и меѓуножјето“ и користи само сапун. Мила рече дека го мие само „неопходното“.

Фото Профимедиа
Фото Профимедиа

– Имам навика да се туширам после вежбање со цел да се ослободам од солта – рече Качер, а Мила додаде дека се тушира двапати дневно.

Фото Инстаграм/Мила Кунис

„Одвратно“, „Не можам да верувам како размислуваат младите“, „Не би сакал да ги допрам по она што го кажаа“, „Добро е да се има вода, можеби мислат дека нема потреба ниту од тоа“, се некои од коментарите.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close