MAMA

Подгответе се за неверојатни животни промени: Денешната полна Месечина има моќно влијание врз сите НАС!

Како и да таа енергија не е таму за да ни го разниша животот, но ни помага да ги оставиме работите што повеќе не ни помагаат или да ни донесат немири

Полната месечина секогаш осветлува одредени работи, ни помага да ја пронајдеме вистината и да го прошириме начинот на размислување.

Ако некои работи во вашиот живот се нејасни, полната месечина ви помага полесно да ги пронајдете одговорите што ги барате, пишува Ловесенса.

Уран, планетата на будење и промена, е многу активен под оваа полна месечина. Уран е владетел на Водолија, но тој исто така влијане  со Сонцето на 90 степени за време на полната месечина, што носи нестабилност и чувство на губење на тлото.

Не чекаат многу промени. Работите околу нас се движат и се движат, што нè прави да се чувствуваме несигурни и нестабилни. Ќе биде тешко за нас да го пронајдеме патот што треба да го преземеме заради темното влијание на Уран.

Како и да таа енергија не е таму за да ни го разниша животот, но ни помага да ги оставиме работите што повеќе не ни помагаат или да ни донесат немири.Од друга страна, полната месечина ни помага  нежно да ја испуштиме таа енергија и да не испуштиме одредени работи без страв. Сега имате можност да сфатите од што се плашите, какви мисли, какви верувања, околности и работи…

Оваа полна месечина е во потрага по начин да го исчистите вашиот начин и да ги разнишате вашите верувања, лоши идеи, непријатни околности и искуства. Таа ви помага да влезете во новиот циклус исчистен од негативна енергија.

Под оваа полна месечина на енергија во Водолија, важно е да ги оставите работите да одат по нивниот тек, наместо да контролираат што не може да се контролира. Оваа турбулентна енергија на Уран служи и за друга цел – да се разбуди енергијата на нашата душа.

Кога нашите очекувања се нарушени, тоа нè тера да ги гледаме работите во ново светло и да се чувствуваме поинаку за себе и за светот во кој живееме. Ова може да предизвика будење и доаѓање до ново знаење и мудрост.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close