Кафе муабет

Отишла кај пластичен хирург, целосно ја трансформирал, а потоа ја запросил: „Од мене направи чудесна жена!“

Интересен е фактот дека по сите корекции на крај тој ја запроси а таа секако прифати...

Оваа неверојатна приказна на жена по ме Вероника буквално ќе ве остави без зборови.

Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock

Имено пластичниот хирург со кого денес Вероника е во брак, ја поканил на состанок и и предложи еден куп естетски зафати, па откако таа ја прифати неговата понуда тој од неа направи „совршена жена“.

Интересен е фактот дека по сите корекции на крај тој ја запроси а таа секако прифати.

Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock

Нивната љубовна приказна започнала кога Вероника решила да се консултира со козметички хирург по породувањето поради вагинопластиката на која имала намера да оди, но таа немаше поим дека ќе добие многу повеќе од тоа.

Дејвид Метлок кој е пластичен хирург, и предложил од неа навистина да направи „Трансформација и да биде чудесна жена“, што значи да подлежи на пластична хирургија.

Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock

Меѓу другото, тој на Вероника и предложи бразилско подигнување на задникот, вагинопластика и лабиопластика, липосукција на брадата, рацете и нозете, како и ботокс.

Вероника имала процедури и пред Дејвид – трипати ги коригирала градите, но не планирала да оди толку далеку како досега. Сепак, таа реши да каже да.

Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock

– Прифатив сè што ми предложи, и на крајот прифатив и брак. Тој ме запроси на првата средба, а јас сум вистинска подвижна реклама за неговата работа- вели гордата Вероника.

Дејвид не само што експериментира на жени, туку и на себе – тој ставил импланти во бицепс, трицепс, лстовите…

Фото Инстаграм/ Veronica Matlock
Фото Инстаграм/ Veronica Matlock

На новинарско прашање дали е сигурна дека сопругот ја сака, бидејќи тој веќе целосно ја трансформирал, Вероника одговара на следниов начин:

Фото Инстаграм/ Veronica Matlock

– Знам дека ме сака затоа што кога влегов во неговата канцеларија имав околу десет килограми повеќе, а тој рече дека тоа е љубов на прв поглед.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close