MAMA

Овие МАЈКИ ги надмудрија своите деца и станаа легенди со своите трикови (ФОТО)

Постојат мајки кои успеале да ги надминат своите деца, а нивните идеи станале вирaлни, па станале легенди за кои сите зборуваат.

ДЕЦАТА секогаш мислат дека се чекор напред, но некои родители прават јасен напор за да им покажат дека не се во право.

Постојат мајки кои успеале да ги надминат своите деца, а нивните идеи станале вирaлни, па станале легенди за кои сите зборуваат.

Мама која ја завитка  брокулата во хартија за лижавчиња:

Мама која својот етикетиран сируп од јавор го означи како сируп за кашлица:

Мама која ги фрла играчките од кои сака да се ослободи во торба со валкани пелени:

Мама која крие закуски во машината за миење садови :

Мама чии деца не помогнаа да ги исчистат сувите лисја од тревникот:

Мама која крие колачи во фиока за овошје:

Мама која им вети на децата дека ќе замине на тренинг:

Мамо која реши да ги исплаши децата, па стави картон кој личи на бубачка во лампата:

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close