Кафе муабет

Некогашната Бонд девојка брутално искрена: Целосно се yништив со плacтичните опepaции!

Aктерката признава поради што се кае најмногу!

Актерката истакнува дека плacтичната xиpypгија е најголемата грешка во нејзиниот живот, како и дека така ја уништила природната убавина…

Сите ја познаваат Брит Екланд, како една од згодните „Бонд девојки“, која на времето жареше и палеше.

фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland

Актерката денес има 78 години а во бнеколку наврати зборуваше дека не била свесна за својата убавина, па посегнала по естетски интервенции за кои вели дека најмногу жали бидејќи претерала.

Актерката истакнува дека плacтичната хиpypгија е најголемата грешка во нејзиниот живот, како и дека така ја уништила природната убавина.

фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland

– Кога ги гледам моите фотографии пред тоа, изгледав многу добро. „Сега го гледам тоа, но тогаш не го забележував“, рече Брит.

Неможела да го прифати стареењето

– Бесмислено е да се жалиме на стареење. Сите одиме во иста насока и ништо не можеме да сториме во врска со тоа. На тоа патување, важно е само да се грижите за себе – рече Брит и истакна дека „се чувствува подобро од кога било“.

фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland

„Естетските корекции го уништија мојот изглед и ми го уништија лицето“, изјави Брит Екланд за магазинот Платинум магазин алудирајќи на зголемувањето на усните. „Тоа беше најголемата грешка во мојот живот“.

Шведската актерка, сега има 78 година, посочи дека на свои 50 години посегнала по естетски корекции со цел да изгледа подобро но сега е сосема задоволна од својот изглед и конечно ја прифатила староста.

фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland

„Немам желба да изгледам поинаку од она што сум“.

Од своето искуство, Екланд зазеде јавен став против козметичките процедури.

фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland

„Сега се чувствувам одлично, подобро отколку што имам години … стареењето им се случува на сите“, рече таа.

фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland

„Бесмислено е да се жалиш на тоа или да посакаш да можеш да се промениш“.

фото инстаграм/ Britt Ekland
фото инстаграм/ Britt Ekland

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close