Кафе муабет

НАЈМОЌНИОТ ПЕРИОД ЗАПОЧНУВА ВО МАЈ: Доколку сте родени во овој знак, ќе имате многу среќа- ЗАПИШЕТЕ ГО ОВОЈ ДАТУМ !

Следува убав период...

Јупитер, планетата на среќата, ќе влезе во знакот Бик на 16 мај 2023 година a aстрологијата открива што ни носи моќниот период.

Фото Илустрација

Месечниот хороскоп за мај 2023 година носи возбудливи настани, но овој месец ќе забележиме посебен датум – 16 мај.

Фото Илустрација

Тогаш Јупитер, планетата на среќата, ќе влезе во знакот Бик и ќе остане до 25 мај 2024 година! Јупитер е планета на проширување, раст и просперитет, додека Бикот е знак поврзан со богатството, стабилноста и практичноста.

фото илустрација

Јупитер и Бик во комбинација значи дека одредени хороскопски знаци ќе имаат можност долгорочно да управуваат со парите и да постигнуваат долгорочни цели. Хороскопот вели дека треба да внимавате да не се врзувате премногу за материјалните работи и да не го занемарите духовниот развој.

фото илустрација

Раковите и Рибите ќе го почувствуваат влијанието на Јупитер, но тој ќе биде најповолен за Бикот, Јарецот и Девицата. Еве што им носи тоа:

фото илустрација

БИК
Влегувањето на Јупитер во Бик укажува на среќни околности и можност да ги добиете животните можности што ги чекавте. Во следниот период може да ви се случи заљубување, но и добри деловни можности. Време е за разубавување, а благодарение на харизмата што ја поседувате ќе успеете да добиете се. Многу припадници на вашиот знак ќе стигнат до лудиот камен следната година.

фото илустрација

ЈАРЕЦ
Планетата на среќата влегува во вашата петта куќа, па можете да очекувате проширување на семејството. Доколку сте слободни, можете да очекувате интересно познанство кое ќе се случи на јавно место. Во следниот период животот ќе ви биде позабавен, бидејќи повеќе ќе излегувате и ќе запознавате нови луѓе.

фото илустрација

ДЕВИЦА

Нагласена деветта куќа со Јупитер во Бик укажува на можноста за долги патувања, но и можност за завршување на студии, дополнително образование или подобрување на вештините. Ова е идеален период да се запишете на курс кој ќе ви ги зголеми приходите. Исто така, ова е можност за духовен развој и запознавање со други култури.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close