Кафе муабет

Настапи младата месечина, наредните пет дена се одлучувачки: Еве што треба да направите за да бидете среќни!

Оваа млада месечина носи промени: Сега е вистински момент да кажете: „Доста е!, Време е за драстични промени! ”...

Пред два дена настапи младата Месечина која има затегнати односи со Уран – најголемиот револуционер кој не може ништо друго освен да дејствува брзо, нагло и без најава.

фото илустрација

Оваа млада месечина носи промени: Сега е вистински момент да кажете: „Доста е!, Време е за драстични промени! ”.

Ова не е време за повлекување, туку токму спротивното. Време е за бунт, за храброст и искрена посветеност кон себе и своите соништа! Време е да ги исполниме нашите животи и да живееме за себе, а не за другите! Време е да ја изградиме нашата доверба и да не се предаваме пред никого!

фото илустрација

Соединувањето на Сонцето и Месечината – младата месечина, се случи во неделата на 8 август.

Секоја млада месечина ја претставува енергијата на новиот почеток, но оваа млада месечина е на многу начини уште поинтензивна во овој поглед. Се одржа во значајна фаза на знакот Лав, во времето на отворањето на Лавовската порта и на значаен датум 08.08. кој всушност е поврзан со осмата куќа на хороскопот и најголемите трансформации.

фото илустрација

Оваа млада Месечина има затегнати односи со Уран – најголемиот револуционер кој не може ништо друго освен да дејствува брзо, нагло и без најава. Кога напнатиот аспект работи кон најзначајните светла во нашите животи (Сонцето и Месечината), тогаш зборуваме за напнатоста, нервозата и што се создаваат во нас и околу нас.

foto haber.ba

Време е за бунт, за храброст и искрена посветеност кон себе и своите соништа!

Време е да ја изградиме нашата доверба и да не ја спуштаме главата пред никого!

Време е да се разбудиме од сонот и да почнеме да ги реализираме нашите идеи!

фото илустрација

Уран сега сака да бидеме оригинални – целосно наши! Тоа нe охрабрува да направиме нешто необично и сосема неочекувано!

Портата Lion Door се отвора секоја година, но оваа година има „поттик“ во форма на енергија на младата месечина, поради што ова е навистина вистинско време да започнеме и да направиме нешто значајно за нас – особено во однос на љубовта, емоциите и децата.

 

foto kolomna-news.ru

Време е да ги отвориме нашите срца и со тоа да сигнализираме на Универзумот дека сме подготвени да го примиме.

фото илустрација

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close