Новости

Наскоро ќе застанат на лудиот камен – еве кога Луна и Марко ќе го изговорат судбоносното „ДА“

Наскоро ќе биде весело во семејството на познатиот пар

Нивната свадба ја одложија заради пандемијата, но не и венчавката

Популарниот ријалити пар Луна Џогани и Марко Миљковиќ за неколку месеци ќе се остварат во улога на родители.

Тие заради пандемијата ја одложија нивната свадба, но сепак пред да го прошират семејството ќе застанат на „лудиот камен“.

Фото: Инстаграм/ Луна Џогани

Наводно тие треба да се венчаат до крајот на март, кога планираат и имаат закажано и да го изговорат судбоносното „ДА“.

Фото: Инстаграм/ Луна Џогани

Луна Џогани наводно постојано зборувала дека не сака да биде една од оние жени што се породиле, а немаат сопруг. Како што вели извор за српските медиуми, кој е близок до познатиот ријалити пар, Луна го притиснала Марко што побрзо да се венчаат, па дури тоа да биде само и во општина последната недела од мат, а за тоа ги известиле само најблиските од семејството.

Фото: Инстаграм/ Луна Џогани

Во моментот планираат само венчавка, а голема свадба ќе направат дури откако ќе биде прогласен крај на пандемијата.

Фото: Инстаграм/ Луна Џогани
Фото: Инстаграм/ Луна Џогани
Фото: Инстаграм/ Луна Џогани
Фото: Инстаграм/ Луна Џогани
Фото: Инстаграм/ Луна Џогани
Фото: Инстаграм/ Луна Џогани
Фото: Инстаграм/ Луна Џогани
Фото: Инстаграм/ Луна Џогани
Фото: Инстаграм/ Луна Џогани
Фото: Инстаграм/ Луна Џогани

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close