Кафе муабет

Направила 40 операции, ги изгубила забите, ноктите и косата- но денес е една од најголемите ѕвезди во светот!

Животна приказна која инспирира

30 годишната Мелани Гејдос е вистинска ѕвезда на модното небо.

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

 

Имено таа е девојката која засекогаш ја промени перцепцијата за убавина, а воедно е и еден од најуникатните модели во светот.

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

Мелани важи за една од најплатените модели и актерки која дури се појави во спотот на светски познатиот бенд Рамштајн. Оваа девојка ужива голема популарност и на социјалните мрежи и на малите екрани.

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

 

Младата американка Мелани боле дува од генетско нарушување наречено ектод ермална диспл азија. До сега има направено повеќе од 40 опер ации на лицето.

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

 

Нејзината животна приказна воопшто не е лесна, бидејќи како дете постојано била напаѓана и навредувана од своите врсници поради нејзиниот изглед.

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

 

Често пати била и предмет на потсмев, но тоа не ја демотивирало таа да продолжи со животот и да стигне онаму каде што е денес.

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

 

Таа денеска вели дека се чувствува добро во својата кожа, и прифати дека секоJ е убав и посебен на свој начин. Денес Мелани се сака и цени себеси повеќе од се и вели дека никогаш повеќе нема да промени ништо на себе.

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

 

Мелани можеби е една од најхрабрите жени која влезе во светот на модата. Поради нејзиното пореметување, таа ги изгубила забите, ноктите, косата, има деформација и застој на растот на коските и ‘рскавицата.

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

 

Таа во една прилика изјави дека претходно не можела ниту да погледне своја фотографија, ниту пак сакала некој да ја фотографира, но подоцна кога се запишала на факултетот за уметност нејзиното тогашно момче ја убедило да испрати свои фотографии на адресите на некои професионални фотографи.

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

 

Така се случи и таа да влезе во светот на модата, откако воодушеви неколку фотографи со својот уникатен изглед.

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

 

Foto Instagram/ melaniegaydos/

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close