MAMA

Мозоците им работат 100 на саат, имаат најголема интелигенција и чист ум. Проверете дали сте меѓу овие знаци

Проверете дали сте во нивната група

Проверете дали сте во нивната група.

Астролозите велат дека претставниците на овие хороскопски знаци се убедливо поинтелигентни од другите. Нивните мозоци никогаш не се одмараат, а идеите сами им доаѓаат.Тие управуваат многу лесно во сите ситуации и ако се најдат во неволја, тие брзо ќе излезат од тоа, благодарение на нивниот чист ум.

Водолија

Припадниците на овој знак се исклучително интелигентни, што објаснува како голем број на славни генијалци се меѓу нив. Тие минуваат одлични тестови за интелигенција, имаат талент за различен и оригинален пристап кон проблемите и голема можност за концентрација. Колку се поинтелигентни, толку повеќе се склони кон емоционална нестабилност.

Близнаци

Членовите на овој знак се многу јасни, а во споредба со другите знаци, тие се карактеризираат со брзина на размислување, како и јасност со која доаѓаат до решавање на проблемите без непотребна мака. Тие имаат одлична способност да учат и да совладаат нови вештини, но тоа им носи корист само доколку се подготвени да се посветат на нешто.

Јарец

Членовите на овој знак имаат т.н. практична интелигенција која ги наведува повеќе во сè, вклучително и знаење. Тие имаат завидна меморија која им овозможува да се сеќаваат дури и на најбаналните работи што секогаш ги користат, а многу добро го применуваат стекнатото знаење и никогаш не го забораваат она што некогаш го совладале.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close