Кафе муабет

Мајката на Дарко удри по cнaите: Тој не може да заработи колку што тие бараат од него!

Таа веднаш искоментира дека не сака да се меша во тоа и дека не одредува со кого ќе се забавува нејзиниот син...

Бранка Лазиќ, мајката на Дарко Лазиќ, бурно реагираше кога српските медиуми побараа од неа да ја коментира веста дека пред две недели пејачот и неговата нова девојка Барбара се сте-пале на прославата организирана од нивниот колега Сречко Кречар по повод полнолетството на неговата ќерка.

Фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
Фото Инстаграм/Дарко Лазиќ

Таа веднаш искоментира дека не сака да се меша во тоа и дека не одредува со кого ќе се забавува нејзиниот син.

– А што имам јас да ја прифатам или да не ја прифатам? Барбара засега е девојка на Дарко, ќе видиме дали ќе биде идна снаа-вели Бранка и додава:

фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
фото инстаграм/Дарко Лазиќ

– Зошто би го предупредила мојот син? Зошто? Тој никогаш нема да плати алиментација на своите сопруги. Ви велам. Дарко, колку и да им плаќа, тој секогаш им должи пари. Таквите мајки не се во можност да ги издржуваат своите деца. Сакаат да се породат и да имаат старателство, но Дарко да плаќа за се  луто вели мајката на Лазиќ и забележува дека Марина Гагиќ, поранешната веренца на пејачот, не се јавува на телефон.

Фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
Фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
фото инстаграм/Дарко Лазиќ

– Марина не се јавува на телефон секогаш кога и се јавува Дарко. Не е точно дека не сака да го види својот син. Не се сеќавам кога го видов внукот, бидејќи тој е со Марина и нејзината мајка. Се јавува само кога  треба пари или друго нешто. Жените се опасни! Мојот Дарко е чудовиште и најлошиот човек, а тие се добри, мизерни и бедни. О, не, не е баш она што се зборува јавно. Дарко не може да заработи толку пари колку што тие бараат – заклучува Бранка Лазиќ.

фото инстаграм/Дарко Лазиќ
фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
Фото Инстаграм/Дарко Лазиќ

Да потсетиме, Дарко и Барбара заедно дојдоа на прославата во Крагуевац. Меѓутоа, кога се упатиле дома, настанал хаос. Дарко и Барбара жестоко се расправале пред луѓето од непознати причини. Тие се навредувале едни со други, наводно, прва го нападнала Барбара, а ниту Лазиќ не и останал должен.

Фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
Фото Инстаграм/Дарко Лазиќ

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close