Кафе муабет

Мајката на Дарко Лазиќ прв пат јавно прозборе за снаите: МАРИНА ЗНАЕШЕ КАКОВ Е, ЖАЛ МИ Е ЗА АНА!

Неговата мајка Бранка Лазиќ откри дека не се меша во изборите на нејзиниот син, но дека се грижи за своите внуци...

Дарко Лазиќ моментално живее на релација Брестач – Берлин, и како што пишуваат медиумите наводно започнал љубовна врска со пејачката Барбара Бобак.

фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
фото Инстаграм/Дарко Лазиќ

Неговата мајка Бранка Лазиќ откри дека не се меша во изборите на нејзиниот син, но дека се грижи за своите внуци.

фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
фото инстаграм/Дарко Лазиќ

– Помладиот син има две ќерки со кои сега поминувам многу време. Сите внуци се приврзани за мене, и јас сум за нив. Не ги двојам, сите четири се еднакви за мене, не знам што ќе се случи кога ќе бидат постари. Јас често го гледам Алексеј, кога и да посакаме го носат Марина или Дарко. Лорена не ја гледаме често. Не зборувам за тоа, не би сакала Ана да биде лута за ништо. Јас и Марина останавме во добри односи. Немаме проблеми. Дека двајцата повеќе не можат да бидат заедно тоа е нивна работа и тоа е меѓу нив. Јас не се мешам во нивната врска, само знам дека кога сакам да го видам детето, ми го носат и тоа е најважно – вели Бранка, па со многу емоции открива дека и недостасува најстарата внука.

фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
фото инстаграм/Дарко Лазиќ
фото Инстаграм/Дарко Лазиќ
фото инстаграм/Дарко Лазиќ

– Страшно ми е жал за Лорена, ми недостига. Не ја гледаме често, навистина е тешко. Јас сум за тоа мајката да го воспитува детето, детето да биде со мајката, мајката да биде мајка, а таткото да биде татко. Но, заради нивните несогласувања, јас и мојот покоен сопруг бевме казнети, слабо ја гледам.
Кога станува збор за раскинувањето на Марина и Дарко, Бранка открива дека проблемот се појавил околу работата што ја работи нејзиниот син.

фото инстаграм/Ана Севиќ
фото инстаграм/Ана Севиќ

– Тешко е денес за една девојка, жена, да ја разбере работата на Дарко, тоа е најголемиот проблем. Мислам дека тоа е она што ги кочи, ништо друго. Дарко е таков, ја работи оваа работа и мора. За расправии секогаш се потребни двајца, но Марина сепак знаеше кој е Дарко и што работи. Тоа е помеѓу нив двајца, тие треба да го решат проблемот и навистина да го решат. Им реков дека на нив е да одлучат како им е најдобро, ако не можат заедно, не можат. Секако, би сакала тој да се смири со неа и да расте детето со двајцата родители, но тие треба да одлучат за тоа – вели мајката на Дарко и открива дека таа ја поддржува неговата одлука да живее во Германија.

Фото Инстаграм/Марина Гагиќ
Фото Инстаграм/Марина Гагиќ
Фото Инстаграм/Марина Гагиќ
Фото Инстаграм/Марина Гагиќ

– Дарко се обидува да заработи пари за своите деца. Тој е посветен татко. Беше корона, тој не работеше, немаше толку многу, но штом ќе заработи, ќе им даде на Лорена и на Алексеј сè како и порано. Тој има нови планови, и јас го поддржувам. Го советувам да остане во Германија за да живее и да не се враќа тука. Само да доаѓа повремено да ги гледа децата, мене и неговиот брат, но не и да се враќа засекогаш. Таму е подобар отколку тука, вели Бранка.

фото инстаграм/Дарко Лазиќ
фото инстаграм/Дарко Лазиќ
фото инстаграм/Дарко Лазиќ
фото инстаграм/Дарко Лазиќ
фото инстаграм/Дарко Лазиќ

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close