MAMA

Имаат шесто, не се обидувајте да ги измамите, ќе ве прочитаат како книга

Овие хороскопски знаци имаат најразвиено шесто сетило

Астрологијата може да ви помогне да ги откриете вашите позитивни и негативни црти на личноста, но исто така може да укаже на моќта на интуицијата. Дали имате развиено шесто сетило или не?

Интуицијата е тој мал глас што сите го имаме, но не обрнуваме внимание на тоа,

Обично станува збор за претпоставка, чувство во стомак, перцепција, а некои луѓе буквално можат да ги читаат дури и мислите на другите луѓе.

Еве ги 3-те најинтуитивни хороскопски знаци:

Интуитивноста и нивната силна свест за емоциите одат рака под рака, па не е ни чудо зошто Раковите им обрнуваат внимание на нивните внатрешни гласови. Не само што припадниците на овој знак можат да „соберат“ енергија и да ги препознаат емоциите на луѓето околу нив, туку и тие се многу емпатични кон странците со кои разговараат за прв пат.Ова може да биде причината поради која многу луѓе се чувствуваат удобно во друштво на Рак кои апсолутно разбира сè и сочувствува со другите

Интуитивните луѓе обично се исто така креативни, а Рибите се смета дека се само еден од најкреативните хороскопски знаци. Понекогаш нивната инспирација доаѓа од интуиција.

Бесмислено е да се сомневаме од каде потекнува креативноста на Рибите, бидејќи потекнува некаде длабоко во нив, на место каде што многу луѓе не можат да го достигнат. Рибите се исто така исклучително чувствителни, па можат да чувствуваат кога ќе се случи нешто, дури и кога нема знаци дека се случува.

Шкорпиите се многу интуитивни, особено кога станува збор за другите луѓе. Тие можат практично да мирисаат лага. Не е важно што правите, или колку напорно се обидувате да прикриете нешто, бидете сигурни дека Шкорпија ќе ја знае вистината.

Тие се многу свесни и имаат добра мотивација за сè што им е важно – тие знаат што прават, мислат и зошто. Вие не можете да ги измамите Шкорпија, бидејќи тие не можат да се измамат ниту себеси. Можеби се прашувате како вашиот омилена Шкорпија може да ги прочита вашите мисли и токму тука лежи индикаторот за нивната моќна интуиција.

Шкорпијата е во постојана трансформација, секогаш е во движење и може да еруптира во секој момент. „Нивниот идентитет е многу силен и кога влегуваат во нивната темна страна, оставаат впечаток дека другите луѓе не забораваат толку лесно“.

Тие се одлучувачки, но исто така и проблематични .Кога една жена од Шкорпија постави цел, бидете сигурни дека ќе успее. Тие се доминантни личности и често држат високи позиции во компанијата каде што работат.

Во нив лежи инстинкт кој може да ги урне сите пречки.Имагинативен, интелигентен и независен ум .Станува збор за родени лидери кои не обрнуваат внимание на тоа дали некој ги следи. Пабло Пикасо беше Шкорпија, не му беше грижа што мислат другите за неговото сликарство, но тој рече:

„Јас ќе направам нешто поразлично и луѓето ќе ме следат во тоа“. Овој хороскопски знак поседува таква енергија, иако некои можеби не се свесни за тоа. Шкорпиите не се врзуваат за минатото и не дозволуваат да ги одврати, што е и една од причините зошто тие секогаш се полни со свежи идеи и иновации.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close