MAMA

Животот е непредвидлив: Сфатила дека децата на кои им даде дом се браќа, па го посвои и третото братче

Оваа година, таа слушнала за едногодишната Џексон, биолошкиот брат на Хана и Грејсон

Кејти Пејџ сфати дека нејзините посвоени деца се брат и сестра, таа го пронајде и третиот, на кој му требаше дом, и веднаш реши да го направи дел од семејството.

Имено, во 2019 година открила дека девојчето Хана, на кое и ’обезбедила дом, ја има истата биолошка мајка како и синот Грејсон, кого го посвоила во 2017 година.

Оваа година, таа слушнала за едногодишниот Џексон, биолошкиот брат на Хана и Грејсон, и решила да го посвои без размислување.

„Кога го примив, бев презаситена од емоции. Тој е нивното семејство, нивниот брат“, рече Пејџ за Добро утро Америка. Пејџ веднаш ги забележа сличностите меѓу Грејсон и Хана.Покрај дупчето на брадата нешто друго што само мајката знае затоа што се однесува на делот покриен со пелена “, откри минатата година.

Никој не знаеше дека децата се биолошки браќа се додека Пејџ не зеде ДНК тест и ги потврди нејзините сомневања. Слично беше и со Џексон, бидејќи неговата мајка повторно дала погрешни информации на агенцијата за посвојување.

Пејџ конечно го усвои на 25 јуни, а церемонијата се одржа преку видео конференција. Присутни беа и Каци и Дастин Витни, кои ја посвоија постарата сестра на Грејсон, Хана и Џексон. Семејствата се обединија и конечно се сретнаа минатата година во Флорида.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close