Кафе муабет

ЖЕНАТА РОДЕНА ВО ЗНАКОТ НА ДЕВИЦА Е СОВРШЕНА: Таа е најдобрата од сите знаци во зодијакот и затоа најчесто пати!

Таа многу помага, но другите брзо ги забораваат нејзините добри дела...

Жената Девица е дама која го цени мирот и токму поради тоа им помага на другите, а за тоа никогаш не зборува.

Жената Девица не им помага само на добрите луѓе, туку и на оние кои тоа не го заслужуваат. Таа на таков начин докажува колку добра личност е.

Кога на другите луѓе им е потребна помош, дамата Девица е секогаш достапна, меѓутоа, кога нејзе ѝ е потребна помош, таа чувствува дека може да се потпре на малкумина, а понекогаш на ниту една личност. Таа многу помага, но другите брзо ги забораваат нејзините добри дела. Таа попрво ќе им помогне на саканите, отколку да си помогне себеси. Не за џабе оваа жена е споредувана со ангелите, затоа што таа е навистина како ангел чувар на нејзините блиски.

Жената Девица е дама која апсолутно ништо не заборава, туку го памети секој ваш гест, дури и најмалите ситници. Не само што простува на сите, туку многу често и заборава, па се случува повторно да биде повредена…


Другите луѓе не се однесуваат фер кон неа, па таа секогаш останува на работ, честопати осамена.

Затоа, ако имате Девица покрај себе, обидете се да погледнете подлабоко во нејзината душа, можеби ќе откриете нешто што никој друг хороскопски знак го нема…

Девицата никогаш не става акцент на тагата и проблемите во нејзиниот живот. Отсекогаш била свесна за фактот дека лошите работи и се случуваат само поради нејзината добрина.

Добрите луѓе најмногу се повредени во времето во кое живееме, а тоа го знае и девица, бидејќи паѓа и станува скоро секој ден. Девица не е дама која мисли само на себе, па затоа и е многу тешко да живее во свет полн со себични луѓе.

Девицата останува иста не се менува.

Добрите луѓе не можат да се менуваат. Добрината е многу посилна од се а тоа го знае и девица. Таа е дамата која може да се бори со големи проблеми, но никогаш не се откажала од својата љубезност.

Сепак мажот кој ја користи добрината на девицата со текот на времето ќе биде казнет со карма.

Ќе ви помогне секогаш кога ви е тешко

Кога на другите луѓе им е потребна помош, дамата Девица е секогаш достапна, меѓутоа, кога нејзе ѝ е потребна помош, таа чувствува дека може да се потпре на малкумина, а понекогаш на ниту една личност.

Таа многу помага, но другите брзо ги забораваат нејзините добри дела.

Не само што простува на сите, туку многу често и заборава, па се случува повторно да биде повредена…

Другите луѓе не се однесуваат фер кон неа, па таа секогаш останува на работ, честопати осамена.

Затоа, ако имате Девица покрај себе, обидете се да погледнете подлабоко во нејзината душа, можеби ќе откриете нешто што никој друг хороскопски знак го нема…

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close