Кафе муабет

Денеска е датум огледало а бројот три носи многу убави моменти- Еве зошто 03.03.23 е посебен ден

Уживајте во денот кој носи многу среќа...

На овој ден, Универзумот ќе ги „слуша“ нашите мисли многу појасно. Ако имате цели, намери, желби, тогаш Универзумот сигурно ќе ги слушне и ќе ви даде можност да го претворите она што го сакате во реалност, пишува Atma.hr.

фото илустрација

Во оваа 2023 година има вкупно дванаесет датуми со огледало а трети март е третиот датум на огледало во серијата. Во секој месец има ден во кој одреден број владее со светот и ни дава сила, среќа и нови можности. Овој пат тоа е број 3.

фото илустрација

Бројот три е поврзан со позитивност, изразување, имагинација, креативност, оптимизам, ентузијазам, експресивност, шарм, хумор, забава, привлечност, пријателство.

Ако долго време сонувавте за нешто, размислувате за голема животна промена, не плашете се да побарате виша сила да ви помогне да го остварите тој сон. Ова е одличен ден за молитва, желби и поставување нови цели за иднината.

Фото Илустрација

Со помош на Универзумот, вашите желби ќе се остварат.

Бројот 3 е поврзан и со донесување правилни одлуки. Ако сте збунети и не знаете што да правите следно, оваа низа на броеви ќе ви помогне во тоа.

фото илустрација

Денешниот датум ќе ви отвори нови врати и ќе ви помогне да разберете во која насока треба да се движите во животот.

Доколку имате желба, можете да направите долгорочно планирање на овој ден на моќ.

фото илустрација

Редоследот од 3 тројки ве потсетува дека духовните водичи ве водат на вашиот пат и ве поттикнуваат да ја пронајдете вашата внатрешна сила и храброст да продолжите по патот што ве води до вашата вистина.

фото илустрација

Кога ја кажуваш својата вистина, го изразуваш своето автентично јас. Универзумот те води да го користиш гласот за да ги изразиш своите емоции или да ги канализираш чувствата во охрабрувачки зборови кои се усогласуваат со вашата душа.

фото илустрација

Оваа секвенца е исто така потсетник од универзумот да одвоите време да ја нахраните душата живеејќи го нашиот живот на разигран начин, бидејќи тоа е важен дел од нашето искуство.

Ако се занимавате со прашања од вашето минато, овој ден ви испраќа нежен потсетник дека минатото не е местото каде што лежи вашата иднина.

фото илустрација

Треба да се помирите со се што ве мачи, а потоа да го оставите минатото подалеку од вас.

Фокусирајте се на добрите работи, смирете го срцето и умот и дозволете им на вашите ангели да ви помогнат да заздравите и да продолжите напред, оставајќи ја целата болка зад себе.

фото илустрација

Извор.Нови.ба

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close