Бебе

Видео: Разиграно бебе не ѝ дава на својата мајка да спие

Веруваме дека многу мајки ќе се пронајдат во ова видео.

Ако сте родители, ненаспиеноста ви е дел од секојдневниот живот, а посебно ако вашето бебе се буди рано и не ви дава да спиете.

Оваа мајка одглумила дека спие и снимила како изгледа нејзиното типично утро кога бебето не ѝ дозволува да спие.

Какви се вашите будења со најмалите?

Погледнете го видеото во продолжение и утешете се дека не сте единствени мајки на кои ненаспиеноста им е второ име!

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close