Кафе муабет

Вакво нешто не се случило од 1996 година: Овие три години ќе им се промени животот на четири хороскопски знаци- САТУРН Е ВО РИБИ ДО 2026 ГОДИНА

Позитивни промени...

Астрологот Јулијана Оремовиќ за списанието Сенса го открива хороскопот за Сатурн во Риби и посочува на позитивните и негативните карактеристики на овој аспект!

фото илустрација

Сатурн е планетата која симбиотски се нарекува учител на животот, онаа која ни покажува што практично треба да направиме за да се насочиме себеси и нашиот живот кон нови достигнувања.

фото илустрација

Со негова помош можеме подобро да го видиме минатото и како тоа влијае на нашата сегашност. Сатурн не е злонамерен, туку дава лекции што треба да ги совладаме за да се градиме како личности. Нè соочува со реалноста.

фото илустрација

Секој негов транзит, како и неговото влијание во личниот хороскоп, носи нови учења, ги отплеткува кармичките јазли и како да ни кажува – реши го ова и ќе биде подобро. Тоа јасно ни покажува дека нешто повеќе нема цел и значење и дека треба да го напуштиме тоа место.

фото илустрација

Од 7 март 2023 година до 14 февруари 2026 година, Сатурн ќе се движи низ Рибите, последниот знак на Зодијакот. Има многу чистење, преуредување и подготовка за она што следува со неговото влегување во знакот Овен. Ги затвораме старите циклуси и ги чистиме сите тие правливи агли на нашиот внатрешен стан затоа што е важно да ни биде полесно и поедноставно. Секое игнорирање не турка понатаму во бездната.

фото илустрација

Се соочуваме со последиците од нашите дела од минатото. Можеме да кажеме и дека кармата тече по својот тек, па ако е така и ако ни претстои некаков вид откуп, добро е тој процес да го поминеме одговорно и темелно за со влегувањето на Сатурн во знакот на Овен да можеме да изградиме подобар и полесен живот.

Фото Илустрација

Ги гледаме нашите внатрешни сенки. Каде и кога одиме против себе и што треба да промениме за во иднина да не ги повторуваме истите грешки и да добиваме уште потешки искуства и лекции.

фото илустрација

Откриваме тајни, она што долго време е под површината, полека излегува од зад завесата и конечно гледаме, конечно разбираме зошто нешто се случило и зошто морало да биде баш како што било.

фото илустрација

Повлекуваме линија зад еден животен циклус и сфаќаме со кого и кога продолжуваме понатаму, а што оставаме во минатото затоа што е болно, затоа што не влече на дното.

фото илустрација

Ова е време за внатрешна работа, планирање, реализирање на нови цели. Сега е време да се поврзат материјалното и духовното.

Последен пат Сатурн бил во Риби во периодите од март 1964 до март 1967 година и од мај 1993 до април 1996 година. Луѓето родени во овие периоди очекуваат големи животни промени, како и луѓето родени во знакот Близнаци, Девица, Стрелец и Риби.

фото илустрација

Препораки за поздрав и постабилен живот се релаксација, простување, благодарност, квалитетен сон, редовно вежбање, одење на терапија, престој во природа, забавување и повеќе време за одмор.

фото илустрација

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close