Кафе муабет

Аделина Тахири сите ја знаете но погледнете каква убавица е нејзината сестра- таа е копија на пејачката (ФОТО)

Тие се неразделни...

Аделина Тахири е пејачка на албанска поп-музика, но доста е популарна и на македонската естрада.

фото инстаграм/Аделина Тахири

Својата кариера ја започна уште додека беше релативно млада, а зад себе веќе има многу хитови.

фото инстаграм/Аделина Тахири

Аделина е дефинитивно една од најубавите пејачка на јавната сцена, која максимално се грижи и за својот физички изглед.

Дека убавината е наследна доказ се Аделина и нејзината сестра.

фото инстаграм/Аделина Тахири

Не се знае која од која е поубава.

фото инстаграм/Аделина Тахири

Диана Тахири е русокоса девојка со светли очи, како и Аделина, и е вистинска убавица.

Диана е исто така доста активна на социјалните мрежи, каде често споделува фотографии и со својата сестра.

фото инстаграм/Аделина Тахири

Диана е буквално нејзина двојничка, а неретко носат и исти парчиња гардероба и накит.

Во продолжение уште неколку фотографии од убавата сестра на Аделина:

фото Фејсбук/Диана Тахири
фото Фејсбук/Диана Тахири
фото Фејсбук/Диана Тахири
фото Фејсбук/Диана Тахири
фото Фејсбук/Диана Тахири
фото Фејсбук/Диана Тахири
фото Фејсбук/Диана Тахири
фото Фејсбук/Диана Тахири

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close