Бременост

Неколку работи на кои би заплачеле само доколку сте бремена жена

Бремените жени може да се расплачат буквално на се'.

Солзите на трудниците се сосема нормални, затоа што тие се наоѓаат во посебна емотивна состојба, а во продолжение ви откриваме неколку интересни ситуации во кои веруваме дека ќе се пронајдат повеќето трудници.

Кога во продавница се наоѓаат 26 видови слатки работи, но не баш оние кои ги сакате

Бремените жени ги сакаат само своите омилени колачи во тој момент, и ништо друго. Кога ќе сфатат дека ги нема баш во тој момент, почнуваат солзите…

Не знае што сака да направи тој ден

Сабота е и не сте планирале ништо, а токму тогаш некој од домашните ќе ве праша какви ви се плановите… Дури и такво обично прашање може да предизвика река солзи.

.

Лоша конекција на интернет

Зошто ѝ треба толку долго за да го отвори својот профил на Фејсбук?

Омилената продавница отвора дури во 9 часот

Доаѓа пред омилената продавница нешто пред 9 часот и стои беспомошно бидејќи продавницата не е отворенасе… Солзите сами почнуваат да течат.

Го изела сендвичот до крај

Бил многу вкусен и тогаш… го снема целиот. Во тој момент не треба да се изненадите ако бремената жена почне да плаче. Сигурно бил многу вкусен!

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close