Брак

Неколку прилики за секс кои можете да ги искористите кога сте родител

Сексуалниот живот не престанува по раѓањето на детето.

Ако се прашувате дали ќе имате секс по раѓањето на бебето, ќе имате многу повеќе шанси од што замислувате. Еве неколку прилики за секс кои ги издвоиле мајките.

На брзина, додека децата спијат попладне

Децата си легнаа, а вие треба да извршите еден куп обврски, но, почнувате да размислувате за секс… Ова е најдобриот пример за изреката „само еднаш се живее“.

Вечерата може да почека

Постојат моменти кога храната може да почека, а ова е еден од нив!

Брзо! Уште не се разбудиле!

6:30 часот… децата се’ уште спијат… Ќе стигнете ли? Се’ е подобро од ништо… зар не?!

Слободна вечер

Имате слободна вечер и притисокот е голем. Ова би можела да биде вашата одлична шанса. Фрлете се на работа!

Полноќна работа

Го правите ли и вие ова?

 

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close