Бебе

Фотографии со двојно доење покажуваат дека мајките можат СЕ’

Женското тело е неверојатно!

Женското тело е неверојатно – може да носи и да роди дете, да го нахрани, а потоа да го помине целиот живот грижејќи се за детето. Овие прекрасни фотографии ги прикажуваат мајките кои истовремено дојат две деца, без разлика дали се близнаци или помало и постаро дете, а на нив се гледа сета мајчинска трпеливост и среќа.

View this post on Instagram

#tandembreastfeeding #normalizebreastfeeding #twinning #twins #alyreneebirthphotography #worldbreastfeedingweek #newborntwins

A post shared by BB (@into_the_sunshine_) on

View this post on Instagram

Those faces are my breath of life❤️ time stands still during moments like these with my little angels❤ Can't thank Jaime from @hiddenjemphotography enough for capturing these magical moments. ? #momlife #thosewhomattermost #mybabies #twinmom #tandembreastfeeding #twinlife #breastfeeding #normalizebreastfeeding #normalizebreastfeedinginpublic #breastfeedingmama #breastfeedingtwins #momlifeisthebestlife #myangels #thesemoments #nursingmama #nursing #nurslings #breastfeedingphotography #hiddenjemphotography #babiesofinstagram @normalizebfing @breastfeedwithoutfear @bfmamatalk @thebadassbreastfeeder @im_the_pacifier @breastfeedingmommas

A post shared by Matty O???? (@matricianoelle) on

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close