Брак

Сопругот ја напуштил поради естрадна ѕвезда, остана со својот син, препродаваше старите работи на пазар, денес е доктор на науки, а нејзиниот Петар МОМЧЕ ИПОЛ

"Мамо, зошто ни се случува ова?" што се случи со нас? “

Едно обично јуниско утро, отидов да го одведам син ми во градинка.

Тој седеше во своето детско седиште и гледаше низ прозорецот, а потоа го видов како плаче: “Мамо, зошто ни се случува ова?” што се случи со нас? “, започнува приказната за Јасмина Текиќ (54), која се разведе пред 15 години и стана самохрана мајка затоа што нејзиниот поранешен сопруг не плаќал алиментација.

Сопругот на Јасмина ја напуштил поради естрадна ѕвезда. Останала со својот син, па почанала да ги препродава старите работи на пазар.Животот не и беше лесен одеше со скинати чизми, а денес е доктор на науки, а нејзиниот Петар МОМЧЕ ИПОЛ.

Кога ќе погледне што направила денес и  како го  изгледала нејзиниот син Петар, може да се рече: „Секој чест“.

 

 

 

 

 

Фото: Жена.рс

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close