Бебе

Парот се бореше, за да посвои ЧЕТИРИ деца: Жeната сепак забремени, а потоа докторот ги ШОKИRАШЕ со информацијата

Животот пишува драми, и колку што има такви со тажен епилог, толку многу му благодарат на Бога

Животот пишува драми, и колку што има такви со тажен епилог, толку многу му благодарат на Бога има и такви со среќен, па дури и убав крај.

Максин и Џејк Јанг од САД добија син, но со години се бореа уште еднаш да станат родители. Кога се откажале од своите нови потомци, тие аплицирале за разни списоци за посвојување.

Благодарение на добрите услови за живот и фактот дека никогаш немале проблеми со законот, тие ги поминаа списоците и за четири години посвоија ист број деца.Сепак, кога најмалку се надеваа, животот не само што ги награди, туку и шоkира. Максин остана бремена.

Но, тоа беше само почетокот на добрата вест. По неколку недели, на ултразвукот откри дека ќе добие ЧЕТВОРКА. По овие информации, Џејк мораше да земе лекови за смирување, додека Максин врескаше и пееше со возбуда со денови. Синот ќе има вкупно уште осум браќа и сестри.

Во нивната среќна куќа, за неколку месеци нема да има пет, туку девет деца. Така би било. Девет деца на возраст под 10 години, каква забава. “Не мислев дека можам да останам бремена без ин витро оплодување, како што беше случајот со мојот прв син.

Се сеќавам дека му испратив порака на Џејк затоа што бев во шок. Лекарите беа загрижени за бебињата, а ние за другите деца, бидејќи уште четири деца дојдоа во седумчленото семејство “, рече Максин.

Бебињата се родени на време и се добро, така што трите сина и две ќерки сега чекаат уште четири мали пилиња во куќата.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close