Бебе

Го сликаа веднаш штом се роди, бидејќи ова бебе е ЧУДО!Погледнете што држи во десната рака!

Зачудени останаа и докторите и родителите

Зачудени останаа и докторите и родителите

Секоја бременост зборува само за себе, но ова бебе е навистина вистинско чудо. Кога ќе видите што тој држи во десната рака, ќе разберете зошто!

Ова момче по име Декстер стана сензација уште од моментот кога се роди, затоа што – тој е роден и покрај интраутерината средство за kонтрацепција.Докторите, велат тие, нашле контрацепција скриена зад плацентата на мајка му, а мајката Луси Хајден вели дека бебето било целосно изненадување.

Само 1 процент од жените забременуваат и покрај овој лек, а Луси беше една од нив.Секако, веднаш штом се роди Декстер, тие се сликаа со него со kонтрацепција во раката, а сликата веднаш стана хит на социјалните медиуми.

5 знаци дека сте го избрале вистинското име за вашето бебе

Некои идни мајки и татковци имаат омилени имиња многу време пред да се роди бебето, а некои пак се премислуваат повеќе пати во текот на бременоста и не се сигурни за името дури ни откако ќе се роди бебето. Покрај многу предомислувања и несигурности, избирањето име за вашето бебе може да биде на некој начин стресна ситуација.

Погледнете по кои знаци ќе дознаете дали сте ја донеле вистинската одлука.

Предизвикува насмевка

Кога ќе кажете кое име сте го избрале, повеќето луѓе се насмевнуваат. Името не предизивкува чудење и чудни погледи.

Го поврзувате со вашето бебе

Името му прилега на бебето, но и како возрасна личност, без разлика дали вашето дете ќе порасне во рок ѕвезда или претседател на државата.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close