Школо

Сестрите ви помагаат да бидете подобра личност – ова сега го потврдија и научниците

Оние што имаат сестра, тоа им помага полесно да развијатсоцијални вештини, како што се комуникација и правење компромис, вели авторот…

Еве зошто постарите сестри се закон!

Без разлика дали мислиме дека е подобро да имаме постара или помлада сестра, сигурни сме дека во едно сите ќе…
Close
Close